Top
Menu Luk
Nye vinduer

Nye vinduer


Udvidelse af familien

Jeg bor i København sammen med min kæreste og vores søn på 4 år. Vi venter tvillinger her til august og i den forbindelse er vi igang med et større flytteprojekt. Vi har fundet et hus i Bagsværd, hvor der er god plads til fem personer. Huset er dog i vores optik ikke klar til, at vi kan flytte ind. Der er nogle ting vi gerne vil have ordnet inden. Generelt skal huset have en kærlig hånd både udenpå og indeni. Og vi regner med at denne renovering kan laves færdig inden August, så vi gerne er flyttet ind i huset før tvillingerne kommer til verden.


Nye Vinduer
Nye vinduer

Renovering af huset

Hverken min kæreste eller jeg, er særlig gør-det-selv typerne, så derfor kommer vi nok ikke til at deltage særlig meget selv i renoveringen. Vi kender dog nogle venner inden for de forskellige håndværksfag, som kan hjælpe os. På nuværende tidspunkt ved vi, at vi ønsker et stort køkken alrum, hvilket betyder at væggen mellem køkkenet og stuen skal rives ned og så vil vi gerne have nye køkken elementer, som nyt gulv i hele huset. Vores gode ven, som har været rundt og kigge huset igennem fortalte os, at de nuværende vinduer ikke var meget værd og vi derfor burde overveje at få nye vinduer i hele huset.

Nye vinduer

Vi besluttede os for, at tage imod rådet om at få nye vinduer i hele huset. Men det var en udgift vi ikke lige havde regnet med, derfor begyndte budgettet at blive lidt presset. Vi fandt så ud af, at vores ven havde en anden god ven, som var glarmester. Og vi kunne dermed få noget rabat, hvis vi købte alle vores vinduer hos ham, samt opsætning. Vi lavede en rigtig god aftale og nu glæder vi os egentlig bare til, at flytte ind i huset.