Top
Menu Luk

Nissan elbil


Ønsker om flytning

Min kæreste og jeg har efterhånden været sammen i syv år og vi har boet sammen i fem år inde i København. Vi kommer begge fra samme by, som er en mindre by beliggende i Vestsjælland og vi har begge altid ønsket at flytte tilbage og stifte familie, når det passede i forhold til uddannelse og arbejde.. Derudover ønsker vi, at bo tæt på begges vores familier, som også bor der. Grunden til vi i første omgang valgte at flytte til København, er fordi vi begge har taget en uddannelse i København, som vi ikke havde mulighed for at tage hjemme i Vestsjælland. Vi er nu begge færdiguddannet og har begge fuldtidsjob. Min kæreste arbejder i et marketingbureau og jeg selv arbejder i et forsikringsselskab.

Hus til salg

De seneste to år, har vi holdt øje med hvad der er til salg i vores hjemby. Vores store drøm og ønske er, at finde en lille hus med tilhørende have og plads til at starte vores familie. Vi ønsker minimum et hus med tre soveværelser. Og vi netop fundet et hus, som opfylder vores krav, tæt på den lokale station. Hvis vi vælger at tage dette hus, vil det betyde, at vi også skal overveje vores jobsituation. På nuværende tidspunkt arbejder min kæreste i København og jeg arbejder i Lyngby. Vi har snakket om, at vi ikke er interesseret i, at have så langt til vores arbejdsplads på længere sigt. Derfor er vi begge nødt til at søge nyt job.

Nyt job, ny transport

Vi har netop købt vores drømmehus og i og med hverken min kæreste eller jeg har fundet nyt job, får vi en del længere til arbejde indtil da. Derfor har vi overvejet at købe en ny bil. Både fordi vi har langt til arbejde på nuværende tidspunkt, men også fordi vi fremadrettet vil være en del mere afhængig af en bil. Vores drømmehus er som sagt beliggende i en lille by i Vestsjælland og der er ikke særlig meget offentlig transport man kan gøre brug af. Der er dog både tog og bus, men der er langt imellem afgangstiderne. Derfor vil en bil gøre situationen en del lettere, både i forhold til at handle eller hvis vi skal noget uden for byen. Vi har snakket lidt om en Nissan elbil, da der kører en kampagne i øjeblikket.

Nissan elbil kampagne

Vi har som sagt set en kampagne med en Nissan elbil, som vi er meget interesserede i. Ifølge kampagnetilbuddet sparer man 10.000 kr. Derudover får man ekstra udstyr med, som AppeCarplay, fartpilot, intelligent nødbremse og 7” infotainmentsystem. Dog kan den kun fås i fem udvalgte farver, medmindre vi ønsker at betale mere for en ny farve. Vi er kommet frem til, at vi gerne vil købe bilen i farven blå, som er en af de fem udvalgte farver.