Top
Menu Luk

Låsesmed


Sommerhus tur

Min kæreste og jeg har efterhånden været sammen i syv år. Og jeg går ikke særlig meget op i årsdage og valentinsdag og hvad der ellers er af dage, hvor man fejre kærligheden. Det egentlig mest fordi jeg ikke bryder mig om, at det er bestemt hvornår jeg skal være romantisk og fejre kærligheden. Jeg vil langt hellere lave noget romantisk med min kæreste en hvilken som helst anden dag, hvor vi har lyst og tid til det. Derfor har jeg inviteret min kæreste på en weekendtur i min mors sommerhus i en helt almindelig weekend. Meningen er at vi tager derop i dag, som er en fredag og så tager vi hjem igen på søndag. Og så skal vores hund Mila også med.

Smækket ude

Da vi ankom sagde jeg til min kæreste, at vi nok burde gå en tur med Milla mens der stadig er sol. Og min kæreste var helt enig. Hun tog Milla ud i haven imens jeg bar vores bagage ind i sommerhus. Og derefter smækkede jeg døren og så var vi ellers klar til at gå en tur ned til stranden. Vi var i februar måned, så det var rimelig koldt, men solen gav håb om at efteråret var på vej. Vi havde været ude og gå i en times tid, da vi valgte at tage tilbage til sommerhuset. Da vi var tilbage kunne jeg ikke finde nøglen til hoveddøren. Jeg havde sat nøglen i mit nøglebundt, men det var pist væk. Jeg blev derfor bange for, at jeg havde tabt nøglebundtet på vores gåtur, derfor gik jeg tilbage for at tjekke. Der gik ikke mere end ti minutter før min kæreste ringede og sagde hun havde fundet nøglerne. De lå inde i sommerhuset på køkkenbordet. Sommerhuset lå langt væk fra hvor vi bor, inklusivt min mor. Derfor havde hun heller ikke mulighed for, at køre forbi med ekstra nøglen.

Låsesmeden løste problemet

Det endte med at vi måtte ringe til en låsesmed, som kunne komme ud akut. Der var mange som ikke tog så langt ud, da sommerhuset ikke lå i nærheden af nogle store byer. Men vi fik endelig fat i en låsesmed, som gerne ville hjælpe os. Det tog ikke mere end en time før han stod og var i gang med at dirke låsen op. Han havde virkelig reddet vores weekend, da vi overvejede at tage hjem. Men det behøvede vi ikke længere. Vi takkede ham mange gange og derefter fortsatte vores hyggelige weekend.