Top
Menu Luk

Asfalt


Netto

Netto er en del af Salling group, som er 100% ejet af Salling fondene. Den første butik åbnede 1981 og derefter er butikskæden blevet ekspanderet mere end 500 butikker fordelt over hele Danmark. Dette betyder at Netto er den største dagligvarekæde i Danmark. Derudover er butikskæden også gået internationalt og er placeret i Tyskland med i alt 347 butikker og i Polen har hele 368 butikker og i Sverige har de 162 butikker. Som årene er gået, har sortiment også ændret sig, samt vokset en del. I dag er der omkring 1.800 forskellige varer, plus spotvarer, som skifter uge efter uge.

Nye butikker

Det er nu blevet vedtaget, at Sveriges 162 butikker skal udvides med 20 butikker om året i de kommende år. Det er en del butikker, som skal opføres. Nogle af butikkerne bliver placeret i allerede eksisterende lokaler. Her skal der forhåbentlig ikke laves særlig meget ved selve lokalerne, ud over at de skal matche med alle andre netto butikker med logo, farver, indretning og meget andet. Derudover skal der opføres butikker helt bunden rundt omkring i Sverige og det er en del større arbejde. Så der skal en masse forskellige personer ind over for, at få det til at gå op i en højere enhed.

Parkeringspladser

Udover alle de nye butikker, der skal opføres, skal der også laves nye parkeringspladser til. Det betyder der skal lægges en masse asfalt, dog kan det ikke blive fuldstændig ens hos hver butik, da det kommer helt an på den individuelle butiks udendørsareal. I forhold til størrelse og form. Derudover skal der også lægges asfalt ved indgangen ved nogle af butikkerne. Igen kommer det an på hvilken specifikke butik vi har med at gøre. Derfor skal der sættes professionelle folk til at lægge asfalt på dette projekt.